2018-12-02
琥珀黑糖珍珠鮮奶.口裡說不 身體卻很誠實 話左戒奶但每次見到有新鋪有奶飲就忍唔住🤣🤣🤣🤣.賣相合格 都叫有黑糖紋 味道都唔錯 重點係有得叫半糖😌 珍珠幾有咬口 甜甜地 不過我覺得似焦糖點多過黑糖味咁 可能哩隻係特別d? 奶味幾濃 整體都唔差 如果珍珠冇咁硬煮耐多少少會好飲過圓圓 始終我覺得圓圓係吹大左 奶味太淡🤔🤔老虎 同鹿角先冇得輸其他好好飲個d我仲未試 我唔想又飲到成個月食唔落野 我係foodie 點可以食唔落野🙃小朋友千其唔好學.玫瑰清茶 $23.踏入冬季似乎仲有好多新開既台式茶店 今次又去試哩間新開既台灣過江龍 上網一search佢仲話有自己茶園添🤣咁勁揪 所以要試下啦.menu都有幾款飲品係打左粒星係度 咁就揀左哩款 冇得揀甜度 但有得揀少冰🤔 不過似乎少左冰都冇少到咁😂 但杯野飲味道都幾清 淡香既攻槐茶味 少少甜 岩岩好 我會歸納佢為解渴類飲品 市面上唔算有太多飲品店提供攻槐茶 仲要哩個價所以性價算高 .最吸引既係佢新開張有多款優惠 約埋班frd去買就至抵啦
玫瑰清茶 $23
最吸引既係佢新開張有多款優惠 約埋班frd去買就至抵啦