2023-02-27 86 瀏覽
最近一係唔去,一係就起勢咁去cafe😂我心底都係愛cafe㗎!!呢間cafe位於大角嘴,又係韓式風格😍星期六去到都爆晒場㗎~🐰Grapefruit toast $68✨平時好少食grapefruit嘅吐司,呢度居然有😚😚入面有cream cheese ,蜜糖,藍莓,食落口感係較清新~終於有返啲新鮮感啦🫣🐰Ham&cheese Croffle sandwich $98✨除咗吐司,呢間嘅Croffle係好出名!佢哋嘅Croffle鬆軟得嚟咬落去係脆㗎!而且好重牛油味,係幾正!加埋火腿同芝士更加芝味~鹹食Croffle 都唔錯喔🫶🏻🐰honey cafe latte✨其實同平時飲開嘅latte分別不大~仔細品嘗會有蜜糖嘅味道😋🐰Breakfast Latte $43✨話就話係latte,但其實係冇咖啡成份,入口比較似燕麥奶嘅口感,難怪個名會叫Breakfast Latte ,真係好岩早餐飲😽😽

🐰Grapefruit toast $68

🐰honey cafe latte