(非會員)
食完之後只有強烈感覺其名過於實, 叫左個魚腩粥, 魚腩係多, 不過食落真係有d腥, 食左幾舊已經頂唔順冇再食, 個粥底更加係平平無奇, 都唔知點解網上大家吹噓到咁好味, 泊埋同羅富記比真係連人地5成都冇, 仲要收到28蚊咁貴, 真係比佢搵左苯.男友叫左個牛腩牛筋河, 牛腩都有九記六成功力, 但個牛筋真係完全淡而無味, 湯底太清太淡喇, 真係唔值得為左一碗咁質數的粉要去排隊食.咁嘅質數, 如果冇人吹到咁好味仲要排隊等位成間隱世名店咁都仲可能下次行過幫襯下, 而家比人講到咁天上有地下無我真係唔會再幫襯, 費事d 老闆以為自己真係好勁, 不思進取, 攪到食物同服務質數不升反降, 助長如蘭芳園呢類鋪頭一間又一間咁出現, 食壞廣大為食朋友們把口