2019-05-31
店面不大,只能夠坐十幾人但係感覺到老細應該係有心做!食材新鮮!叫左一客特上刺身定食(全部定食包1湯1前菜,茶任飲!(唔好當我廢up,有啲餐廳只包1杯普通冇咩味既茶!!!)🤪)雖然呢度冇華麗既餐具、豪華既門面但係啲魚生好有心咁用冰凍住佢係個碗放左冰,再加層保鮮紙雖然簡單,幾有心思~重點海膽係甜,唔腥臭,呢點好難得😂啲螺、貝切得岩岩好厚度唔會「銀」牙😂而三文魚腩好肥美,正!到我既自選魚生飯定食啦!呢個item令我對呢間餐廳好有興趣!最低消費$80,餐牌同其他朋友係度最新upload 既一樣我點左:蔥吞拿魚腩、馬刀貝、三文魚子、三文魚、燒三文魚腩、燒左口魚邊上面講過佢個三文魚腩好正,點知....燒三文魚腩仲正燒完之後同左口魚邊一樣,變得更入口即溶既態覺!!!搞到個普通三文魚就變得普通左😂有得自選真係好好啊!可以揀啲自己中意食既魚生!每樣都岩哂心水!下次我一定會再叫燒左口魚邊、燒三文魚腩而試左個刺身定食後,就會自選埋榮螺、海膽!總結:有心既餐廳,下次一定會再食!希望老闆可以keep住個心!繼續做!但係係容許既情況下,唔好加價🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
但係感覺到老細應該係有心做!
食材新鮮!
叫左一客特上刺身定食
雖然呢度冇華麗既餐具、豪華既門面
但係啲魚生好有心咁用冰凍住
佢係個碗放左冰,再加層保鮮紙
雖然簡單,幾有心思~
重點海膽係甜,唔腥臭,呢點好難得😂
啲螺、貝切得岩岩好厚度
唔會「銀」牙😂
而三文魚腩好肥美,正!
特上刺身定食
到我既自選魚生飯定食啦!
呢個item令我對呢間餐廳好有興趣!
上面講過佢個三文魚腩好正,點知....燒三文魚腩仲正
燒完之後同左口魚邊一樣,變得更入口即溶既態覺!!!
搞到個普通三文魚就變得普通左😂
下次我一定會再叫燒左口魚邊、燒三文魚腩
而試左個刺身定食後,就會自選埋榮螺、海膽!
自選魚生飯
總結:有心既餐廳,下次一定會再食!
希望老闆可以keep住個心!繼續做!
但係係容許既情況下,唔好加價🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣