衣排愛上左去工廈揾好野食 今次就去左衣間行希臘風既餐廳~😋環境方面呢 一入門口會見到一個放左結他等裝飾品既corner 而成間餐廳以藍白色為主 牆上會有幾幅掛畫同假窗 亦有書架雜誌架咁 令到成個環境氣氛好好👍🏻(雖然corner暫時有啲貨係到)到野食方面Appetiser 我同朋友分別叫左 周打蜆湯 + 蟹肉蕃茄湯周打蜆湯一啲都唔腥 又足料 推介!👍🏻 朋友就話蟹肉蕃茄湯都差唔多啖啖蟹肉 中意飲蕃茄湯既一定唔好錯過咁話喎~😂Main course就叫左 蟹肉菠菜芝士烤餅伴黑豆茸醬 牛油果醬 番茄莎莎 + 鹽燒三文魚配伏特加青檸汁 香草闊條麵我地揀烤餅就係偷佢夠特別 出到尼果然冇令我地失望呀😎 食落好重菠菜同芝士味 但因為加左蕃茄 有啲酸酸地 令到成個味道有層次左 仲唔會覺得好「漏」 好味!鹽燒三文魚都好好味😭 配意粉食一流👍🏻午餐包一杯野飲 我地就叫左凍檸水同凍檸茶 最後仲order左個甜品(+$15)好濃朱古力味 驚太飽既建議可以2個人share一個🤗總括而言 衣個價錢有咁好既食物質素 又有環境加分 會再尼試其他野食 不過下次應該會揀夜晚尼坐户外個area 應該仲有氣氛🍹😍
衣排愛上左去工廈揾好野食 今次就去左衣間行希臘風既餐廳~😋

到野食方面