餐廳: 牛涮鍋
資訊:

餐廳: 牛涮鍋
資訊:

2016-10-03 2755 瀏覽
隔左唔夠一個禮拜又黎食,因為對呢度有好印象,我就係咁,好,就會不斷LOOP,好多時都會不斷重複食某啲餐廳或某啲食物。$178美國上級進口牛肉放題,仲用埋會員優惠,四位俾三位價錢。今次都肉仍然擺得好靚,但牛肉對比上次最平o既進口牛肉,就睇唔到有分別,朋友們亦都食唔出有咩分別! 食貴左,唔值。啲牛肉越黎越多肥肉,真係好肥呀.............. 唔掂,要扣印象分了用埋上次送既綠卡,全單再減$10。食完冇剩野,就會送多一張綠咭。

啲牛肉越黎越多肥肉,真係好肥呀..............
 唔掂,要扣印象分了
用埋上次送既綠卡,全單再減$10。
食完冇剩野,就會送多一張綠咭。
2016-10-01
5 分鐘 (堂食)