餐廳: ARF Cafe
資訊:

2021-03-14 364 瀏覽
🔹Sea Salt Caramel Waffle🍨🧇 ($75)試佐三款窩夫 我最鍾意呢一個窩夫❤️ 一共有3塊窩夫 份量好多 好抵食👍🏻👍🏻 我覺得窩夫嘅口感唔夠鬆軟 但外層好脆😚 原味嘅窩夫上面淋佐啲焦糖醬 成個甜品嘅焦糖味就係靠啲醬😀 海鹽味就冇乜 只係有雪糕淡淡嘅鹹味😄 側邊有香蕉片 上面脆脆地嘅焦糖好正🍌😋評分: 🌟🌟🌟🌟/🔹Chocolate Waffle🍫🧇 ($75)都係有3塊窩夫👍🏻 今次呢個係朱古力味嘅窩夫 窩夫入面都有朱古力 再加埋朱古力雪糕 朱古力控一定會中意😍😍 呢款窩夫都係外層好脆😀 呢個甜品都有焦糖香蕉 同朱古力好夾🍌👍🏻評分: 🌟🌟🌟/🔹Chicken Waffle🍗🧇 ($78)我好少食到窩夫配鹹嘅配料 今次有機會試吓🤣個炸雞炸得好juicy好嫩 雖然好油但好香👍🏻 味道酸酸甜甜咁 都幾開胃😊 開頭以為個雞會好唔夾窩夫 但出到黎都唔錯 但我始終都係中意甜窩夫多啲🤣 評分: 🌟🌟🌟
評分: 🌟🌟🌟🌟

🔹Chocolate Waffle🍫🧇 ($75)
評分: 🌟🌟🌟
🔹Chicken Waffle🍗🧇 ($78)
評分: 🌟🌟🌟