2019-08-29 2607 瀏覽
經過見到原來新開兩個月到,今晚有幸同老公去食晚飯,兩個人不能多選擇,佢想食回窩肉,我想食蒜香骨,實在大多小菜選擇,新裝修環境讓人坐得舒適,而且乾淨企理服務員亦好好服務,不用叫也會自動幫我地換骨碟,可能新開無爆場所有有點寧靜,不過遲些必會多人,因為食到熱辣辣上枱小菜,如果多人亦好適合好多大枱供應的。因為位置好方便我地,下次附近睇完戲多個選擇! 廳四圍都可睇到電視,啱晒我地平時無時間睇電視嘅人,可以一路食一路嘆。欖菜肉鬆四季豆 $48熱辣辣出晒煙,份量大,食落有鑊氣調味適中,欖菜嘅鹹香好出色,加肉碎同鬆軟四季豆同炒超惹味。蒜香骨 好味指數**** (最高*****) $78超吸金黃香脆但仍保留肉的水份唔會過乾,味道醃得夠味,再用上蒜粒做到唔辣避風塘的做法煮理,非常惹味,如果送酒應該更佳川辣回鍋肉 $68啱晒我老公口味,香辣五花肉炒得爽脆,睇落帶肥但食落一點也不膩,紅綠尖椒顏色亮麗但都幾辣的,不過一齊同食辣又好爽下。燒腩仔 $48選用左五層肉醃得鹹香但可能過左一段時間,唔夠脆皮但還味道可以的。白飯點少得呢 d餸咁好送飯! 價錢合理街坊價 兩公婆食左3百零蚊也可以接受。影左Menu比大家參考。

欖菜肉鬆四季豆 $48

蒜香骨 好味指數**** (最高*****) $78

川辣回鍋肉 $68

燒腩仔 $48

白飯點少得呢 d餸咁好送飯!

2019-08-29