2024-10-16
上網睇到有YouTuber介紹牛丼家嘅牛肉飯相當出色😛今日咁啱又出到旺角行街,等我嚟挑戰一下🥰呢間牛丼家有兩層高,而且有大大塊落地玻璃,環境相當光猛,坐得又舒服,加分加分👍🏻重點其實嘢食都好多選擇,食物款式唔會好單一😃性價比又極高,食完絕對有下一次🤩最最最有驚喜嘅係估唔到學生有優惠,憑着學生證加任何套餐可以減$5 ,畢咗業拎張舊嘅學生證都可以🤩真係好抵食㗎🫶🏻牛丼飯,呢個牛丼飯本身飯底已經充滿牛汁,勁香濃,而且啲牛是偏瘦肉的,有口感有咬口🤤而且佢哋啲配菜洋蔥係大大塊,勁入味,我鍾意😋牛魔王飯,估唔到有咁出色嘅漢堡扒飯,重點係只係$42,漢堡扒多汁又鮮嫩😳而且佢有獨特嘅醬汁調配,酸酸甜甜一啖漢堡一啖飯再加一啖醬汁,Perfect match🤗呢個我覺得係必食🙈咖喱雞扒飯,佢啲咖喱汁好日式,甜甜地好開胃!再加上雞扒好大一塊,而且煎得香脆,雞肉又嫩滑😎我哋加咗套餐配有青菜同雞塊,健康得來又可以食多幾件炸雞,大滿足🥰