2016-07-24
今日行經尖沙咀竟然發現呢間冇人排隊😨😨😨嗰時大概下午一點鐘,可能因為假日啦《麥上日光》其實一早想食,不過聽人講之前經常排長龍,不嬲唔中意排隊既我根本唔會為左熱潮而埋沒自己既本性😂😂😂咪等少人再食lo。好YEAH😍今日終於等到喇👏🏻可能熱潮開始減退喇。12:00出爐原味仲有得賣👍🏻黎得呢度當然要食個「全港最邪惡」既奧地利 五層流心芝士軟包🧀 $25職員由櫃內取出,而且每一個都有獨立膠袋包裝住,令人覺得格外衛生。芝士軟包唔算好巨型,不過比起平時麵包既size為大食落去超乎想像既鬆軟😍😍😍 而且每口鬆軟既麵包都被濃濃既芝士包圍住!👍🏻因為芝士太多所以佢地既包外層沾染左一層薄薄既糖霜,令我一咬食到成口都係粉末😂不過唔理喇!食完先再抺咀🙈流心軟包芝士味都幾重而且口感好creamy,不過同我地平時食開既芝士味有d唔同,芝士味道帶甜🧀雖然芝士份量真係超多,不過相反唔會食到人好溜好滯。真係越食越開胃。😍👍🏻👍🏻👍🏻芝士控既我表示超愛食佢地個流心軟包!下次再試其他既產品先😊
嗰時大概下午一點鐘,可能因為假日啦
好YEAH😍今日終於等到喇👏🏻 可能熱潮開始減退喇。12:00出爐原味仲有得賣👍🏻
芝士軟包唔算好巨型,不過比起平時麵包既size為大
不過唔理喇!食完先再抺咀🙈
芝士控既我表示超愛食佢地個流心軟包!
下次再試其他既產品先😊