2022-09-01 611 瀏覽
經過見到新餐廳,價錢經濟實惠,一於試試~和牛肩胛丼 ($76)一望肩胛肉中間呈微紅,一入口肉質軟嫩,油花適中,牛肉味濃郁。日本岩手和牛果然唔同!至於鰻魚牛肉丼($62)既牛肉都香甜好吃,各有特色~ 但如果只能選一款,一定係和牛優勝,值得去試!仲要只係貴十幾蚊咋!涼拌菜選左 - 黑松茸鮮菌菇菌味好滋味;蜆肉青瓜爽脆,微辣增胃口~我中意呢度既丼飯有黃色既蛋絲,粉紅既子薑,綠色既昆布同蔥花,真係好色彩繽紛既日式便當!好睇又好食~所有丼飯+16就可轉餐,有小食同飲品,幾抵!棒棒炸雞翼一望金黃色既外皮,一咬發出咯咯聲,非常香口酥脆!跟餐三隻根本食到唔夠喉,我另外再追加左一客,就知道有幾正!個黑松茸醬汁味道微酸,可能係有沙律醬,要黎點雞翼食又係另一番風味。黑蒜濃湯煮蜆一上枱就聞到好香好香!飲埋連湯,蒜味特濃,正呀!樂天蘆薈汁真係有粒粒蘆薈,甜甜地幾好飲~總結: 全部都又平又抵食,好滿足!
經過見到新餐廳,價錢經濟實惠,一於試試~

和牛肩胛丼 ($76)

和牛肩胛丼

所有丼飯+16就可轉餐,有小食同飲品,幾抵!

棒棒炸雞

棒棒炸雞翼

黑蒜濃湯煮蜆
一上枱就聞到好香好香!飲埋連湯,蒜味特濃,正呀!

樂天蘆薈汁
真係有粒粒蘆薈,甜甜地幾好飲~

總結: 全部都又平又抵食,好滿足!
午餐
和牛肩胛丼