2008-11-26 43 瀏覽
上來見到lee間竟然一個話唔好食都無~咁當然要來試下la~~雖然...我減緊肥......o係荃灣做野關係~收工行過去就ok la~~不過...佢個地點真係有少少唔就腳~行到去~入面有好多車友(有好多頭盔丫ma...)o係度食野wo~而staff就有4,5個人la~~舖仔細細都幾舒服~唔會太迫~可能唔係好多人la~~~燈光好充足~好光....我決定好就行出櫃台叫野食la~叫左一個輕盈套餐同一件炸雞~本身想飲汽水~不過最後轉返湯la~~跟餐有一個細意粉/焗飯(牆身有個牌,只可以選o個幾款)一件pizza/炸雞(pizza我都無問可唔可以改要其他款tim)我揀左最平常既肉醬意粉+pizza(佢比左夏威夷pizza我)薯仔濃湯入面有雞肉,香草~好香牛油味~~而且濃淡適中~好好味~炸雞無花巧野~~就係一件外皮脆得出奇但入面d肉仲好嫩滑既雞上脾~我食得好施文都成台面係脆皮~~好香好野味~又唔會太鹹~比肯德基更好味肉醬意粉同夏威夷pizza一齊上用即棄錫紙6"兜仔裝住既熱熱肉醬意粉~焗到o岩o岩好~而肉醬唔會太酸~肉醬同意粉比例都o岩o岩好~~唔係好多油~食完個兜仔都無油淨~~good!!!夏威夷

我決定好就行出櫃台叫野食la~叫左一個輕盈套餐同一件炸雞~
本身想飲汽水~不過最後轉返湯la~~
跟餐有
一個細意粉/焗飯(牆身有個牌,只可以選o個幾款)

薯仔濃湯
入面有雞肉,香草~好香牛油味~~而且濃淡適中~好好味~

炸雞

肉醬意粉同夏威夷pizza一齊上

夏威夷pizza
可能因為佢無加倍芝士~所以就普通la~~~但個餅底真係好食~脆脆咁~又唔會乾~~而且無太多味道加入去令個pizza有份簡簡單單既感覺~~唔錯~不過下次會叫下其他pizza試下~

有湯無野飲關係~我就止完成左lee一餐~真係幾飽架wo....今晚要做返1個鐘呼拉圈....
menu
炸雞goodgoodgood
pizza同意粉good!!!
炸雞goodgoodgood
pizza同意粉good!!!
  • 炸雞
  • 意粉