2007-10-17 28 瀏覽
第一次試,其實二十九度既晚上太陽伯伯雖然遠走,但街邊都係熱到,真不能不配服自己的膽色呢度價錢很大眾化呢,比起九龍城街市食開的一間更便宜,點了個大的海鮮冬陰公,都係四十蚊吧,足料夠鮮,連我這個不吃得辣的人也喝了兩大碗呢﹗汗水如泉湧,又辣又熱搞到成身濕鬼哂,真係自己羅黎﹗哈哈﹗友人唔好彩食到大辣椒眼水都標埋呢........嗚嗚嗚之後再點了青咖哩雞($30)及炒雜菜($30),價錢真係抵,青咖哩好香呢,椰味奶味重,只是小辣我也吃了不少,最好的是有好多配菜,所以點了炒雜菜是錯哂的﹗呢度最差就係啤酒,點了兩支都係熱啤,比佢吹脹,埋單百四蚊,食好味的泰國食物來說算是超值多得你的深愛,開心快樂的渡過一星期

多得你的深愛,開心快樂的渡過一星期