2018-04-23 1305 瀏覽
夜晚想搵平野食緊係睇自己之前save左d咩啦大概7點去到已經好多人食緊(分左室內室外)咁岩有枱叫左幾樣野雞絲涼麵內有青瓜,紅蘿蔔,雞絲(圖片show晒)重點係個芝麻醬,甜甜地唔會膩,食到後期都唔會覺得有野’漿‘住響口d雞食得出有醃過,我覺得有d‘un’,不過三十幾蚊好難要求好多三鮮湯餃雖然知道三鮮餃入面d料間間唔同,但我入面見類似韭菜,豬肉ge野?其他食唔到(可能我味蕾一般,如果你地知麻煩下面cm🙇🏻‍♀️🙇🏻‍♀️🙇🏻‍♀️)(佢d餃可以揀煎定湯,煎+ $2,不過職員話雲吞只有湯,無煎,因為皮好薄)後加的冬菇冬菇煎餃咬落好脆,有’chok’一聲,食落好大陣冬菇味蠔油時菜,我去得白菜仔同菜心仔揀左菜心仔,一上枱,我第一個諗法,小店果然好務實唔洗著重擺位但我覺得菜心唔仔+有d 老涷豆漿有豆味+偏甜,我愛甜所以好愛總括黎講,平,好味,上菜快,食左大概三十分鐘,所以唔太擔心要等好耐先有枱下次再黎食先
夜晚想搵平野食
緊係睇自己之前save左d咩啦

大概7點去到
已經好多人食緊(分左室內室外)
咁岩有枱

叫左幾樣野

雞絲涼麵

內有青瓜,紅蘿蔔,雞絲(圖片show晒

三鮮湯餃

三鮮湯餃

冬菇白菜煎餃

後加的冬菇冬菇煎餃

咬落好脆,有’chok’一聲,食落好大陣冬菇味

蠔油菜心仔

蠔油時菜,我去得白菜仔同菜心仔
揀左菜心仔,一上枱,我第一個諗法,小店果然好務實
唔洗著重擺位
但我覺得菜心唔仔+有d 老

涷豆漿

有豆味+偏甜,我愛甜所以好愛

下次再黎食先
冬菇白菜煎餃