2022-06-09 28 瀏覽
陪朋友去追星都係一種浪漫,朋友話要上黎呢間CAFÉ 食野,我都冇上網SEARCH過就話好,點知上到黎先知成間粉紅色,係少女黎既地方,周圍貼住MIRROR既POSTER,朋友好開心咁周圍影,我就專心睇MENU食咩~Menu 都好多選擇,同埋都算平~ Passion fruit oolong我好中意呢個,好清新,唔太甜又岩晒夏天飲~-意式肉丸意粉我本身食意粉都偏好落芝士粉,佢落左比我,又好配個蕃茄肉丸味道~-香辣蒜片大蝦意大利麵蒜片味濃,少少辣,岩晒我呢d唔食得辣既人~-呢度咁少女既café點可以冇甜品,我地order左宇治抹茶十勝紅豆梳乎厘,綠茶味好濃好濃,梳乎厘pancake好鬆軟,入口即化~-另外仲有朱古力香蕉牛角包waffle,非常鬆脆,牛油味勁香,我想叫埋其仔味試添!

Menu 都好多選擇,同埋都算平~

Passion fruit oolong

我好中意呢個,好清新,唔太甜又岩晒夏天飲~
意式肉丸意粉

香辣蒜片大蝦意大利麵

蒜片味濃,少少辣,岩晒我呢d唔食得辣既人~