2023-06-12 512 瀏覽
今日去理工大學,所以經過呢一間餐廳喺地下見佢開得咁夜,於是我哋9:00就過嚟呢間餐廳度諗住食個宵夜,今日我同朋友兩個,叫咗一個牛肉生煎包,我覺得出奇地都唔錯因為佢熱辣辣裏面啲牛肉餡都比較多,當然呢個價錢就唔會有牛肉汁流出來,但係佢煎得都幾香,口感唔錯,幾好味,令我嗌咗個煎餃,幾好味,裏面啲餡都好多我哋嗌咗5個$19超級抵.仲好飽肚.令我哋嗌咗碟生菜.老實碟生菜就麻麻哋,因為覺得啲菜好似擺咗好耐,咁不過如果健康就先至會叫,但係唔係咁好食,另外我哋嗌咗個粢飯好出色裏面又多料油炸鬼,都好脆,出面啲糯米,都好軟熟好熱,我覺得呢個價錢嚟講幾唔錯,最尾我哋叫咗個吉列炸豬扒同炸魚餅都幾好味,熱辣辣,我覺得呢餐飯都幾有誠意,因為佢個價錢真係好平好平,如果你話食宵夜嚟講都真係值得推介嘅餐廳😇😇😇
同炸魚餅
宵夜嚟講都真係值得推介嘅餐廳😇😇😇