2021-10-15
次次經過呢間餐廳都見到超多人排隊,本身荃灣咁多好嘢食嘅地方,多數都係冇人排隊,點解呢間餐廳有咁大嘅吸引力呢,今日早咗放工,見到門口比較少人,終於有機會去排隊試吓啦。呢度嘅Menu圖文並茂,睇得好舒服同清晰,而且呢度嘅裝修又靚又闊落,啱晒一班朋友聚會或者拍拖嚟食。首先我就叫咗個藍青口,一上枱真係有啲驚訝,因為估唔到佢嘅份量咁多,而且價錢又唔貴。佢嘅青口又大隻又新鮮,食落唔會乾,親埋佢個汁真係非常入味。而且我不停係咁食,但係都仲見到剩返唔少,就知道佢真係好足料啦。雖然我唔鍾意食pizza,但係聽講呢度嘅Pizza 10分高質,而且朋友鍾意,咁就叫咗個芒果pizza黎試吓啦。估唔到呢個Pizza又幾啱我胃口喎,因為佢面頭有啲芒果,令到我食落唔會覺得好似平時嘅Pizza咁嚟,而且仲非常開胃,越食越想食添。最後我哋就叫咗個八爪魚蕃茄意粉,同佢其他嘅菜式一樣,都係好足料好多八爪魚,而且佢嘅蕃茄意粉整得好香,唔止係得茄汁嘅味,仲非常多蕃茄蓉,又係一道非常開胃嘅菜式。呢間餐廳又抵食又好味,而且價錢又唔貴,唔怪得次次都咁多人排隊啦。希望下次有機會見到佢比較小人,又可以嚟再食過啦。