2019-06-24 892 瀏覽
芝士條: 係可以拉絲ge芝士🤤芝士怪應該非常喜歡,本人唔芝士super fans 食左一條就收左手,但同行ge朋友自己一口氣食左5條😧👍🏻忘記左影拉絲相🤦🏻‍♀️煎釀三寶: 好欣賞佢個鮮冬菇👍🏻同行ge朋友食左炸雲呑,話好好食😋個茄子就係正常茄子啦炸魷魚鬚:超級欣賞!其實已經第三次食,第二次已經發現佢係一條條分開,唔會一吉就兩三條要咬開。今次仲留意到佢係一條條逐條炸,雖然覆等少少時間,但值得👍🏻而且佢d魷魚鬚好易咬又彈牙,唔會好似橡筋咁🙆🏻‍♀️老闆仲不停叫我,你要趁熱食!快d! 依家好食啦😆碗仔翅: 超級足料,好好味,啖啖都有料,除左好味,都係好味🙈環境黎講,因為華明街市新裝修,都幾乾淨👍🏻窗邊又有座位可以坐,不過近門口位比較熱🥵坐入d好好多👍🏻

5 分鐘 (堂食)