2023-09-13 332 瀏覽
中環嘅靚靚coffee shop X 傢俬舖,所以coffee shop嘅枱凳都好靚,推薦放假嚟cafe hopping🌿Shakerato 🤎 $55Flat White 🤍 $48 我平時飲開long black☕️但係今次見到menu有Shakerato就叫咗,佢嘅做法係張double espresso 同冰加入壺到shake,最啱夏天飲,又唔驚冰融化令咖啡越來越啖🧊咖啡豆幾香😌另外杯flat white有拉花的,奶味香濃🍼Penne with Prawn Sauce 🦐 $108濃郁蝦醬長通粉🤤個醬充滿蝦頭嘅鮮味,長通粉煮得啱啱好有咬口,cafe嚟講係不錯嘅主食🦐🍝Oatmeal & Raisin Cookie 🍪 $30曲奇有驚喜✨我唔鐘意啲太甜太油嘅曲奇,oatmeal令曲奇唔會油膩,同佢好香肉桂味又好多提子乾,我超喜歡的😚❣️Greek Yogurt Bowl 🍓 $68打卡100分的yogurt杯😗士多啤梨,香蕉同提子切得靚靚咁擺係面頭,下面就係蜜糖,麥片同Greek yogurt,好吃🍌🍓🍇

Shakerato 🤎 $55
Flat White 🤍 $48