🇭🇰呢間日日都排長龍嘅餐廳🍴我已經食過第四次了😍每次食都係保持到一樣嘅水準🔥同探魚差唔多好食!!今次嗌咗個毛血旺麻辣江團魚($358)份量好多😆仲要條魚好滑 吸哂湯底嘅精華~又唔會太咸 入面仲有好多配料架~鴨血等等 試過咁多隻覺得毛血旺最好食😋烤茄子&芥末麻辣魚皮&益力多冰沙呢幾樣野都係我每次來都會嗌的😝佢仲有好多小食串燒可以揀🧐全部都性價比勁高 單價唔貴 重口味人士適合🥳總括而言呢間店 真係名不虛傳!排長龍唔係冇原因 又抵食又好食😋就算唔係住喺新界嘅你 我都覺得呢間野值得你入來食 絕對唔會失望😏🌟推介分數(4.5/5)📍烤魚工房 (元朗)元朗教育路37號南天大厦地下8-9號舖#Foodiehk #hkfoodie #comeeatwithme_yuenlong
🇭🇰

烤茄子&芥末麻辣魚皮&益力多冰沙
呢幾樣野都係我每次來都會嗌的😝

🌟推介分數(4.5/5)

📍烤魚工房 (元朗)
元朗教育路37號南天大厦地下8-9號舖

10 分鐘 (堂食)