2012-06-05 102 瀏覽
3月19日, pacific coffee近來都開咗好多間新店, 一有新店又代表有買一送一嘅優惠~ 屋企附近又新開一間, 我地都要早早起身返工前買一杯醒一醒神先~::: Ice Hazelnet Latte ::: $33咖啡味濃~ 帶有少少榛子味~ 然後奶味和諧地將所有野混埋一齊~ 不過我略嫌奶味多咗d… 都係鐘意飲cappucino多d~::: Ice Cappuccino :::好鍾意個cappucino充滿奶泡, 有奶味得嚟又唔會搶咗咖啡味. 唔會好似latte咁甜味會重咗. 所以要飲番咖啡香就cappucinno會好d~我地成日都會留意下邊度有新開pacific coffee, 畢竟有買一送一優惠真係平好多~ 不過要注意呢間pacific coffee係喺商廈入面, 所以收工時間特別早, 同埋公眾假期係唔開~

::: Ice Cappuccino :::

Ice Hazelnet Latte Ice Cappuccino
2012-03-19
5 分鐘 (外賣自取)
$17 (早餐)