2024-08-02 53 瀏覽
{有得飲酒,又有Live Band - $200/head}上星期六同一個好耐無見嘅中學同學食飯,雖然唔多見,但總有傾不完的話題,食飽飽仲想飲下嘢,佢介紹咗本麻甩黎呢間有Live Band 又有得飲下酒嘅Bar! 氣氛真係好好!間Bar夜晚8點半先開,鍾意嘅可以飲到凌晨4點都得!不過Live Band星期六晚9至12點先有,可以自己點可,由Band 隊唱又得,自己跑出去唱都得,不過本麻甩就無呢個勇氣同埋歌喉了😂呢度啤酒都唔貴,不過老闆推介Signature Cocktail 都好吸引,每一款餐牌都冇嘅,係為你悉心製作!真係好有特色!我地兩個都估唔到又幾好飲同真心啱口味!大家都黎挑戰下佢地嘅威力啦!美味程度:😋😋😋😋環境指數:🎇🎇🎇🎇🎇番食機會:🦍🦍🦍🦍📍 #BankerBar&Lounge (銅鑼灣)銅鑼灣軒尼詩道525號澳門逸園中心27樓

美味程度:😋😋😋😋
環境指數:🎇🎇🎇🎇🎇
番食機會:🦍🦍🦍🦍

📍 #BankerBar&Lounge (銅鑼灣)
銅鑼灣軒尼詩道525號澳門逸園中心27樓