第三站

Station 3 Cafe
2023-07-08 77 瀏覽
今日難得出旺角同朋友食飯,想搵個好坐啲地方食下野、傾下計,就揀左依間餐廳,坐既環境好舒適,又夠闊落,仲要有broadgame 玩!今次同朋友點左4款野食。黑松露帶子鮮菌燴意大利飯個飯夠汁之餘,又唔會好濕或令到啲飯好淋。我同朋友都好鍾意黑松露,佢個味配合得好出色。蟹肉雜菌忌廉闊條麪成個面都係滿滿既蟹肉,真係好滿足。佢個汁又唔會太漏,岩岩好!兩個都會配$38內既飲品,而我地就揀啲特別啲:芒果沙冰、水蜜桃乳酪。兩杯我地都覺得幾好味,水果味都好夠。另外我地都叫左兩個小食:黑松露薯條🍟個面都係滿滿既黑松露粉,薯條係粗身,又夠脆,好有口感,真係好正!洋蔥圈🧅依個連同佢地既醬汁配合埋一齊真係好出色,成件事昇華咗,真係好好味,係會想追住食🤤整體佢地既食物都好好味之餘,仲要好大份,我地都食得好滿足😋

另外我地都叫左兩個小食:
黑松露薯條🍟

洋蔥圈🧅

整體佢地既食物都好好味之餘,仲要好大份,我地都食得好滿足😋

黑松露薯條
洋蔥圈