🔴早排見到kkday有黃金海岸酒店入面嘅海岸扒房嘅afternoon tea set優惠🤭見到個樣靚靚所以忍唔住買咗嚟試!(全自費不是廣告💳)🟠個afternoon tea set叫做盛夏沙灘下午茶🏖️有以下鹹甜點,大家可以參考下!覺得overall係可以去試下,因為睇得又食得!打卡幾靚,食物款式大部分都味道合理,只係有一兩款可能會比較甜!🤭🟡鹹點有: 牛油果吞拿魚三文治🥑、奇珍帶子蝦肉水泡包🦐、香芒蟹肉三文治🦀、炸蝦餅配芒果蛋黃醬🍤、迷你熱狗🌭️🟢甜點方面: 「珍珠貝殼」檸檬瑪德蓮蛋糕🍋、「夏日水泡」熱情果芒果意大利芭菲🥭、「沙灘椅」菠蘿椰子慕絲🥥、「黃金海岸沙灘」木糠布甸配蝶豆花啫喱🍮🔵飲品可以揀twinings茶🍵或者咖啡☕️

🔵飲品可以揀twinings茶🍵或者咖啡☕️