招聘中
$17,000-$20,000
月薪 (面議)
$17,000-$20,000
月薪 (面議)
餐廳: 譚仔雲南米線 (好爵中心)
資訊:

2008-08-11 21 瀏覽
早前睇某科林見有人宣佈葵芳既人有褔了,因為譚仔响葵芳開分店。見咁咁多人都話掂,勁咪黎試下,叫左一個碗清湯炸醬墨丸米線、新彊香草雞翼。米線同墨丸都有咬口既;不過個炸醬唔係好得,如果我唔記得左自己叫左炸醬既話,就咁睇碗米線,我真係會以為佢搞緊 fusion,將西式既肉醬帶入雲南既米線度。炸醬應有既配料欠奉都算數,唔該唔好俾d凍冰冰既肉醬我啦。雞翼都整得算唔錯既,表皮香脆而入面多汁且滑,不過新彊食物唔係好興落勃然粉落d燒烤上面既咩?點解又係欠奉既?足少少料啦,唔該。

足少少料啦,唔該。