(非會員)
2006-06-20 18 瀏覽
6月18日(星期日) 同史提夫去赤柱行下, 佢話順便去試下電視節目介紹話到好好食的魚蛋麵. 眼見前一間好多人等位,細細地方坐到滿, 史提夫帶著我行入去入面的麵舖, 叫左一碗魚旦麵, 一碗雜錦麵, 魚皮同一支細可樂.碗麵黎到, 滿心歡喜以為會好好食, 點知個碗d湯唔知點解好油, d麵唔爽, 魚旦仲好..............腥(我同史提夫都係食魚之人) 但都頂住好腥, d魚皮好硬, 史提夫數來都有垃圾筒之稱, 唔好食的佢都唔太揀擇. 豈料,佢都可以食剩碗野. 我個碗麵食到最後一啖麵.........嘩好苦好苦, 好梘水呀!!!!!!!!!!我地決定俾完錢,出去望清楚去個大名, 上來告訴大家!早知食前面個間西多士喇! 好味好多!

我地決定俾完錢,出去望清楚去個大名, 上來告訴大家!
早知食前面個間西多士喇! 好味好多!