2016-03-22
又話開12點,1點半去到竟然話未整好仲要等多1個鐘!咁就唯有同朋友係附近行下先再返嚟。返到嚟店員話準備好咁我哋就揀味俾錢啦。但佢個牌寫d嘢唔清唔楚,又冇寫咩味churros同雪糕加幾錢,落單先同你講要加$8,一時又話冇呢隻味,朋友想食芝士味churros 又話冇。最後叫咗士多啤梨churros+牛奶雪糕同朱古力榛子churros+雪糕。諗住俾完錢就有得食,點知又係要等多10分鐘。雖然冇其他客,但得一個店員係到整,又慢,真係等到有d燥。唔緊要,只要好食,我願意等。但一食落口已經覺得好失望!先講個雪糕又細杯又唔香奶味又唔滑,口感似棉棉冰多d。跟住到churros,其實見佢炸果陣已經見到有d燶,係啡色而唔係金黃色,雖然仲脆但入口好油。加上個士多啤梨醬味又唔係好突出,而且,原來佢d醬只會搽一面,仲要搽得唔均勻!真係俾d相呃哂!真係食到我好嬲!40幾蚊咁嘅質素,呢個價錢講真食到好多其他高質素嘅小食或雪糕。