(非會員)
上星期五, 約左班朋友食飯, 大家都想試下, 曾經頗有名氣, 以為好好食, 諗住一試.一坐抵, 發覺佢好似只做(任點任食 $98.00), 以為抵啦. 誰不知湯底要另計, 所有調味又另計, 都唔緊要啦. 我地叫左個最貴既冬瓜盅湯底(好似$120). 個冬瓜盅食個陣巳經好煩, 首先由 waiter 切開個瓜, 我地幾驚 d 湯彈到我地. 後來囉起晒 d 冬瓜肉先開始火鍋. 話就話係任點任食, 叫10樣野, 唔見左4-5樣, 又唔會有人話你聽無既, 等你問佢, 佢先會講. 追單慘過追數, 叫佢睇睇, 都唔知要等幾耐. 至於食物, 全部係平價野, 所有野都係好少份量, 4個人就得4粒丸, 4塊豆腐, 4塊魚等等, 總之按人頭數比你.食左1個半鐘倒, 有人走埋黎拿張紙同你講 last order. 跟住半小時後, 佢見你地都差唔多,就同我地講叫我地埋單. 但係無人等位, 唔多人, 落到樓下仲大把檯無人坐. 都唔知點解要趕人走. 成餐飯食左 800元, 一d 都唔值. 用同樣價錢去第二間食到好多野. 一定唔會再去呢間野.