2022-01-06
咁啱入西貢行山 朋友就介紹左呢間餐廳 所以就黎試下 十二點入到黎已經full 晒要排十分鐘左右先入到 不過排緊嘅時候已經有侍應俾定餐牌我地睇 時間感覺會易過啲✨French Toast $98一上到黎見到賣相已經超靚😍😍 有好多玫瑰花瓣喺上面 超打卡able 🥰 佢唔只得個樣 食落都好好味 軟熟嘅麵包配搭埋糖漿 cream cheese 同開心果粒好香 推薦要食👍✨Middle Eastern Lamb $130呢個賣相冇咁打卡able 但都好食 羊肉唔蘇 整到一絲絲好方便食 配合埋啲南瓜醬 羽衣甘蘭同埋乳酪 層次更豐富 但我覺得唔好嘅係佢嘅椰菜花煮得比較淋 我鍾意食比較爽啲嘅☕️Piccolo Latte $31算係唔係好苦 我都飲到兩啖嘅咖啡總括黎講啲野食真係有色香味 好多配搭同層次 不過份量黎講真係有啲偏小🙈🙈 我唔算係大食啲女仔都覺得唔係太夠飽 雖然可以坐室外但只係望街景 不過都好開揚舒服 呢間都係我會想再幫襯多一次嘅餐廳 所以推介未試過嘅可以一試💰午餐人均~$150味道❤️❤️❤️❤️價錢❤️❤️服務❤️❤️❤️❤️環境❤️❤️❤️❤️
✨French Toast $98
✨Middle Eastern Lamb $130