2019-10-30
呢個天氣涼浸浸 真係最啱一家大細燒嘢食 小欖燒烤樂園已經成為我一家每年一年一聚嘅好地方我真係好鍾意呢個地方 出面就係大大個沙灘 有個無敵靚海景 我最鍾意日落時分過嚟 可以睇埋日落 吹著海風燒嘢食 鍾意呢度地方夠大 有露天及不露天座位提供選擇 另外仲有大量小朋友娛樂設施提供 仲可以帶埋狗狗一齊嚟玩 泊車仲唔使錢添 有大大個停車場任你拍我今次係經openrice訂座 全部人頭可以打個85折 超抵的每人入場有一支水 一個嘢飲 燒烤場提供嘅食品任食 透爐費$40急不及待要衝去食物布拎嘢食 麵包有兩款 方包同蒜蓉包 蔬菜有翠玉瓜,茄子,粟米 各式各樣 既丸類和肉類入場人次越夜越多人 食物流量去得快 所以食物非常新鮮有專人透爐真係好方便 拎齊用具 例如燒烤叉,蜜糖,碟,餐具及燒烤食物 就可以開動啦由天光燒到天黑 真係好盡興 推介燒烤食物: 豬頸肉,咖哩魷魚,雞腎,雞翼,台灣腸呢款麻辣雞翼 真係讚不絕口 醃得非常入味 雞翼夠大隻 又juicy蒜蓉包必食 非常脆口 好香嘅牛油蒜蓉味道 真係食到唔停得口燒烤場沒有海鮮提供 但係歡迎食客自購進場 燒烤網可以喺場內購買
入場人次越夜越多人 食物流量去得快 所以食物非常新鮮
蒜蓉包必食 非常脆口 好香嘅牛油蒜蓉味道 真係食到唔停得口