2024-01-21
將軍會館食過幾次,同樣保持一貫水準,今次畀我有驚喜,凍天食臘,咪無就食番個羊腩煲,當然附送唐生菜一碟, 138元。跟住飲返杯啤酒,百威推廣活動,叫咗雞皮雞絲粉皮,沙薑豬粒。呢兩個係小食嚟嘅,加一支百威啤酒,108元。上湯開邊西澳龍蝦 真係一斤喇當然伊麵上,198元。加埋茶水兩個人,五百零蚊落樓, 最主要呢度係環境好地方好 同隔離嗰度嗰台分 開好遠,前後面都聽唔到講嘢,唔會畀佢嘈住曬 ,我哋兩個當然傾咗好多嘢啦、好話說返嚟呢個古法羊腩煲,台台都叫一煲。似乎幾受食客歡迎咁,價錢又唔貴,百零蚊有得嘆,所以深得街坊食家歡迎,味道入口冇得彈,不過係要等耐少少。蚊耐啲羊腩煲幾乎煲煲係咁,間間都要等耐啲先炆淋佢嘅。佢唔係一嚟到就即刻入得口,千祈唔好搞錯呀 !雞絲粉皮,又係我所喜愛嘅,可當飯食可當小食,兩個人食到津津有味,我就飲啤酒好啲,朋友唔飲。所以益咗我囉!但係佢就 好鍾意呢個沙薑豬提粒,佢話好爽好味,呢個套餐都真係好抵㗎, 好再嚟個主煮食,上湯開邊西澳龍蝦,真係唔是祗一斤,當然啦你淨係食舊肉就得,龍蝦真係好大隻,你睇相就睇到,伊麵就一般都係咁嘅水準,食落都係好味就得,環境真係非常滿意,無論你坐出
上湯開邊西澳龍蝦 真係一斤喇當然伊麵上,198元。
伊麵就一般都係咁嘅水準,食落都係好味就得,環境真係非常滿意,無論你坐出面坐入面,坐堂中個景觀,真係唔會被受騷擾 ,下次又再嚟過。