2021-04-21 39 瀏覽
又食 Mamaday 喇 😋 今次去佐敦分店,主打西式coffee shop輕食路線 🍽 有各種咖啡、花茶、特色飲品,嘢食有bagel、brownie、蛋糕等等本來堂食同堂飲都係用外賣紙盒紙杯,好唔環保 😶 好彩接受自攜外賣器皿 👍🏻 而且店員都好樂意幫我呢個環保L 👍🏻👍🏻總共有三層,先喺地下落order,二三樓都係座位,仲可以揀坐騎樓望街景 🖼 so chill 😎蕃茄乾bagel ($38) : 口感紮實,好有咬口,烘得脆卜卜brownie ($42) : 焗返熱好食啲,比較乾身,唔係麻糬嗰種質感,唔會太甜Cappuccino (large $40) : 揀咗wet,即是 less foam and more steamed milk,好順口同balance,酸度苦度啱啱好Mamaday Studio @mamaday.studio 📍油麻地白加士街105號地舖

📍油麻地白加士街105號地舖