1K
2020-12-01 16 瀏覽
剛開無耐已經食過,前排同朋友再黎回味。因為之前一齊旅行最愛pistachio gelato. 雪糕口味都幾多,我選左pistachio 同yogurt. ,朋友就pistachio 同coconut. 原來佢仲有lunch set, 可選panini 或者salad加杯 americano 同一球細雪糕亦有咸pastry 同pies. 因為有點餓,就順便order 左件croissant 同千層麵gelato 同印象中差唔多,頭幾口食開心果都會bling 眼,幾香wor開心果味。不過其實佢果仁choc 類都係偏甜, 同朋友食食下都覺得有點太甜膩。覺得岩同fd share. yogurt 見人推薦,而且剩餘最少🤣食落略帶點酸,仲有莓肉係其中唔錯.試左朋友啖coconut 都唔錯,幾香。今次加左$1轉cone 覺得係抵架,因為轉左cone 裝住雪糕量都多d千層闊條麵會即焗番熱,不過佢調味都頗濃,應該都落左多cheese 係中間,所以食落覺得有點咸膩. 肉醬多過麵好多,原本幾肚餓去,但同朋友share 半個都食唔哂。 超飽肚croissant 反而唔錯,牛油香幾香濃,邊位都有點酥脆,如果焗耐

croissant 反而唔錯,牛油香幾香濃,邊位都有點酥脆,如果焗耐多陣應該更脆.