2022-12-24 61 瀏覽
臨近聖誕同屋企人去葵涌outlet補補倉出下血先!聽講outlet附近都有好多好野食所以諗住血拼之前搵間餐廳醫醫肚🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳貪佢就腳,一號鋪🤣見d野都岩食,一於試試佢!=====================呢間餐廳主要輕食同西式套餐為主一行二人,每人叫咗午市套餐😍每個套餐附送餐湯(忌廉南瓜粟米湯😋😋😋)呢個餐湯值得一讚,佢嘅display係用一個餐飲杯,份量用料亦有誠意,飲到尾都唔會變成水👍🏻👍🏻1️⃣泰式青咖喱雞肉炒意粉$98對於重口味嘅我,呢個青咖喱比想像中冇咁濃味,但有青咖喱嘅香味同椰香搭配,係重口味中嘅清淡之選😝雞肉用上雞脾肉嫩滑彈牙👍🏻2️⃣焗周打蜆肉長通粉$108至於呢個長通粉,最吸睛同令我最深刻嘅絕對係佢嗰條毫不吝嗇嘅焗芝士粗邊,呢個焗法,條芝士邊又厚又脆又好味😋😋😋醬汁既配搭亦不錯!我哋額外叫咗兩杯特飲😍1️⃣玫瑰鮮奶咖啡(熱)2️⃣抹茶鮮奶(熱)嚟到如果有budget 一定要試吓佢嘅熱飲,有拉花架,睇見都開心🥰個人比較鍾意玫瑰鮮奶咖啡,嗰陣淡淡嘅玫瑰味,配上順滑嘅鮮奶咖啡,又係儀式感滿滿嘅一杯🥰員工服務態度👍🏻👍🏻👍🏻小店經營有種親切嘅感覺餐廳環境從容不迫絕對係放血前醫肚或
臨近聖誕同屋企人去葵涌outlet
補補倉出下血先!
聽講outlet附近都有好多好野食
所以諗住血拼之前搵間餐廳醫醫肚🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳

貪佢就腳,一號鋪🤣
見d野都岩食,一於試試佢!
=====================
呢間餐廳主要輕食同西式套餐為主
一行二人,每人叫咗午市套餐😍
每個套餐附送餐湯
(忌廉南瓜粟米湯😋😋😋)
1️⃣泰式青咖喱雞肉炒意粉$98
2️⃣焗周打蜆肉長通粉$108

我哋額外叫咗兩杯特飲😍
1️⃣玫瑰鮮奶咖啡(熱)
2️⃣抹茶鮮奶(熱)

員工服務態度👍🏻👍🏻👍🏻
小店經營有種親切嘅感覺