2018-07-07 273 瀏覽
開咗咁耐,終於拎起心肝嚟試一試好唔好食平時長期都超級多人,原因全間店得七個位今日終於有幸等左10分鐘到就有得食小店可以揀嘅嘢食唔多,不過我認為拉麵湯底唔需要多最緊要好食今次同💁🏻‍♂️揀咗一個白色一個黑色試吓,店員話赤龍係辣既我嗰個係白龍,首先第一次食拉麵係有雲耳嘅,個湯真係超級清,可能我重口味啦要加七味粉同埋胡椒同埋芝麻先好食,面底係遍硬既,店舖外面見到佢寫咗不加味精不加雞粉,如果佢真係全部用真材實料整嘅咁都算唔錯嘅不過超級值得一讚嘅係個叉燒係超級好食,首先佢唔老,之後店家將佢兩邊都煎到好香,個蛋好流心,唔需要多講睇圖就見到如果你問我點解咁多人排隊,我自己認為一定係個蛋同叉燒💁🏻‍♂️叫左黑龍,勁多櫻花蝦,黑松露味不算太重,如果鍾意重口味湯底的人,應該不太適合總括嚟講,就憑佢個叉燒同蛋,都值既,湯底就不太適合我的口味,有機會再試下赤龍吧
開咗咁耐,終於拎起心肝嚟試一試好唔好食
平時長期都超級多人,原因全間店得七個位
今日終於有幸等左10分鐘到就有得食

小店可以揀嘅嘢食唔多,不過我認為拉麵湯底唔需要多最緊要好食

今次同💁🏻‍♂️揀咗一個白色一個黑色試吓,店員話赤龍係辣既
白龍

如果你問我點解咁多人排隊,我自己認為一定係個蛋同叉燒

黑龍

白龍