2021-09-01
有揸開Tesla嘅人都知道成日都要去叉電,又要搵位又要喺度等,不過其實呢樣嘢對於我來講又唔係非常之抗拒,因為我自己幾鍾意叉電呢段時間可以喺車度靜靜地享受自己嘅時間聽吓音樂。😳😳😳事關自己工作上邊成日都對住班同事,又有工作壓力。返到屋企又要對住屋企人都一樣有壓力,其實我自己幾享受自己一個人靜靜地面對自己嘅時候。😎😎😎😎當然喺車靜靜地思考人生嘅時候除咗聽音樂亦都可以享受下美國嘅刺激。所以我自己好鍾意叫啲外賣先至再過去叉電,咁樣我就可以聽住音樂食住小食,思考人生。🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣今次嚟到呢一間台角,叫左個魷魚鬚,打開睇原來份量都好多,而且全部感覺都好新鮮係啱啱炸出嚟嘅感覺仲係好熱嘅。♥️♥️♥️♥️大家都知道食炸嘢一定要新鮮啱啱拆出嚟先係一定係最好食嘅時候,放耐左都會驚林。所以總括來講都其實都幾有驚喜。
所以總括來講都其實都幾有驚喜。