餐廳: 八一漁八
資訊:

餐廳: 八一漁八
資訊:

2023-06-18 563 瀏覽
蟹係我嘅至愛~ 試吓先搵咗一陣先搵到個門口🤣入去環境已經贏咗一半望海景。。🌊坐得舒服妹妹發現包毛巾嘅扣有一條魚有一個貝殼彈~ 好精美🔸惹菌蔥爆牛柳粒坐低妹妹已經好餓餓都想喊我立即叫個牛柳粒加半碗白飯俾佢頂一頂秒清🔸黑胡椒焗大肉蟹講真,隻蟹唔係真係好大😂侍應哥哥推介,星洲風味胡椒味勁唔郁個殼都好好食蟹肉都算彈牙肥美🔸48小時煙燻片皮鴨家姐好鍾意片皮鴨平時食完嗰層皮好多時攞啲鴨肉炒肉鬆覺得一啲都唔好食仲有少少so呢度好好連肉都上埋俾你食家姐食8件連埋粉皮包住嘅片皮鴨👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻厲害妹妹食咗兩隻大鴨髀,仲有幾件肉、幾件粉皮包住我見到都好飽🤪#其實我最想食佢個炸河粉#底層係蜆#哥哥話冇蜆喎#冇得食
蟹係我嘅至愛~ 試吓先

我立即叫個牛柳粒
加半碗白飯俾佢頂一頂
秒清

🔸黑胡椒焗大肉蟹
講真,隻蟹唔係真係好大😂
侍應哥哥推介,星洲風味
胡椒味勁唔郁

呢度好好
連肉都上埋俾你食
家姐食8件連埋粉皮包住嘅片皮鴨
👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻厲害
妹妹食咗兩隻大鴨髀,
仲有幾件肉、幾件粉皮包住
我見到都好飽🤪

#其實我最想食佢個炸河粉