自己中意聽歌同唱歌,平時去太子酒吧街, 他們的K bars 沒有那麼多新歌,這次去K Net Square一試,歌新,環境亦都比較乾淨,waiters好 friendly, 逢星期五又有歌手駐場唱歌,無最低消費,所以去過一次之後又叫埋d friends一齊去。叫了2人晚餐,可以兩小時內任喝Strongbow cider 同法國紅酒,400唔使有鵝肝多士,三文魚沙律做前菜,還有主菜: 面積好大既牛扒,肉味非常香濃,好juicy,同燒雞,亦都幾大份吓,係乾左少少,但仍然好令人滿足。 鵝肝多士其實我幾surprise 一間酒吧會有得食,整得係好味,d 意大利甜醋配合都算幾肥美既鵝肝,係好好味。 牛扒真係肉味好濃,好juicy。 他們有間私人房可以唱k開會,都係無時間限制,下次或者會一試。

牛扒真係肉味好濃,好juicy。

• 鵝肝多士
  • 牛扒