Total去左shake up 3次先出食評夠曬持平啦🥰我同男朋友3次都係去尖沙咀分店 其實都要行一段路 係因為朋友介紹好飲先去去到shakeup 出左名係飲milkshake同沙冰 第一次我同男朋友反而想飲啲fresh 少少既就揀左“葡萄老祖“ 仲唔到大熱天時係勁透心涼 飲品唔係死甜 又有薄荷葉啲香味 果陣仲做8折店舖好細但都有啲打卡位~第二次行過都係買左同樣既野飲 值得一提係店員好用心整每一杯飲品 啲cream同toppings 都整得好靚第三次就做“醫護買一送一“ 我同我男朋友就encore番呢杯同叫左small size mango milkshake點知就真係好細杯 而milkshake就係唔凍唔熱 係我最唔鐘意既temp. 但係濃郁既 都唔會太甜但飲過咁多間milkshake 就算係外國既都好 都係好凍 所以呢點就令我唔太鐘意啦總括,我覺得呢間都有🌕🌕🌕🌓 (滿分5分)~
Total去左shake up 3次先出食評夠曬持平啦🥰

店舖好細但都有啲打卡位~

葡萄老祖

總括,我覺得呢間都有🌕🌕🌕🌓 (滿分5分)~
葡萄老祖