2019-03-02 1524 瀏覽
今日去開灣仔,突然醒起蘋果優惠apps有J.Co Donuts & Coffee 冬甩買一送二優惠喎!平時要$16 一個㗎,今日只係$16就有三個,真係超抵呀!點可以唔去買呢!之前曾經有朋友請過我食,有好多種口味,試過幾隻都非常好食喔!今日可能因為有買一送二優惠,所以好多口味都賣晒,不過對我來講都好足夠啦!最後買咗店員推介嘅Tiramisu、Choco Caviar Strawberry 及 Crunchy Crunchy。冬甩鬆軟好味,Tiramisu 嗰個都唔錯,不過就比較甜,同埋中間較多cream。我個人較喜歡食 Crunchy Crunchy,咬落真係好脆,而且唔係好甜😋😋😋。Choco Caviar Strawberry 送咗比朋友,我諗應該都好正嘅😁

Crunchy  Crunchy
Tiramisu