2023-05-20 55 瀏覽
之前見過唔少介紹雞翼山,我當然唔執輸!今日去開觀塘,緊係要試下位於裕民坊既雞翼山😍雞翼即叫即做,我點左3款唔同口味既雞翼,等一陣就拎得🎈文青玫瑰雞翼4隻同款口氣,雞翼好香玫瑰味!外層係甜甜既玫紅醬包住脆口既雞翼,口感好獨特!果然係店中人氣No. 1😍食下食下就食哂!好正😍🎈黃金鹹蛋黃雞翼呢係真心不得了😍完全係邪惡既代表🤣金黃既鹹蛋包住雞翼,雞翼香脆唔駛講,鹹蛋碎基本上係滿滿咁包住每一隻雞翼,煮好既時候簡直係香氣撲鼻🥰🎈三重芝士雞翼身為芝士控既我,一見到呢款已經即點無抗拒😂雞翼煮好既已係雞翼上曬上芝士粉,之後再比另一個勁滿既芝士醬我沾黎食,好食到癲😍芝士醬夠濃烈!滿滿芝士味好幸福😍🎈白桃檸檬烏龍果茶優惠價加$20就可以享用(原價$28),果茶茶味突出,滿滿白桃同檸檬味,最驚喜係唔甜😍清香消滯,食住雞翼飲好爽呀😍雞翼山既雞翼果然好吃👍🏻口味選擇多而且出色👍🏻要再黎試其他味道呢😍

🎈文青玫瑰雞翼
文青玫瑰雞翼