餐廳: 川味坊 (中海日升中心)
資訊:

2018-09-23 701 瀏覽
呢間以小店形式經營嘅川菜都唔錯,特別係佢嘅口水雞,加埋個飯餐都只係$44口水雞就食得多,不過好似佢呢個咁惹嘅又真係第一次食次次都見到好多人嗌佢嘅豬扒撈米線,但係我食咗一次口水雞,之後忍唔住次次都要帶返口水雞佢唔係好辣,但係麻味都夠,再加上佢有少少酸酸地,食落真係好正!佢個汁撈嚟食飯都係一個唔錯嘅選擇不過佢啲雞係有骨嘅,同埋有時會係雞胸,如果你唔鍾意食雞胸嘅話,就要睇彩數所以如果佢啲雞係冇骨嘅話就會更加正囉加埋凍飲都係兩蚊咋。留意番星期日係唔開架!
口水雞就食得多,不過好似佢呢個咁惹嘅又真係第一次食

所以如果佢啲雞係冇骨嘅話就會更加正囉
加埋凍飲都係兩蚊咋。
留意番星期日係唔開架!
口水雞
2018-09-22