2020-08-01 40 瀏覽
今日試咗呢間古早牛肉麵,叫咗少少嘢食外賣自取。我要咗半筋半肉湯麵,個人覺得好足料又好食。啲牛筋煮得好入味,我特別鍾意佢煮嘅牛肉麵同湯底。個湯好香濃,啲牛肉麵超級好食,麵質好有咬口。啲蘿蔔都好淋同入味。我亦都試咗台式小香腸肉操便當🍱,我超級鍾意食呢度嘅小香腸,有少少甜味。鋪在飯面上嘅肉操,佢嘅份量好十足。食落去同台灣食嘅差唔多,十分地道,令我諗翻起之前係台灣食嘅肉操便當,味道方面相似。我超級鍾意呢度嘅招牌珍珠奶茶,珍珠口感飽滿有彈性,奶茶入邊嘅一股茶香連同濃郁嘅奶味,都撲鼻而來。奶茶再吞落肚時十分滑順,令人回味無窮。呢度有好多唔同款式嘅嘢飲同食物,希望下次去嘅時候可以再試下啦
2020-08-01
外賣自取