2016-09-21
依家香港嘅茶餐廳好多都好有特色今日同同事黎到呢度食中午飯, 茶餐廳嘅環境同埋佈置都好古色古香, 令人置身係80年代嘅茶餐廳😆因為工作關係, 今日比起平時食午飯時間仲有半個鐘距離, 所以暫時未有人流, 一入到去就有位脆皮雞腿配西炒飯 $68價錢唔算好平, 平均午飯都要$60-80 , 不過上網見到人哋好多時都推介呢一個雞髀西炒飯當然我都唔執輸啦! 😝😝😝即管試吓你係咩胡盧買咩藥~脆皮雞髀食落去外層的確好鬆脆, 而且雞肉肉質鮮嫩完全唔係hi口😍😍😍👍🏻, 而且餐廳好貼心咁將雞髀位用錫紙包好, 就算客人用手食都唔會整得太污糟呢一點的確值得抵讚! 👏🏻👏🏻👏🏻西炒飯食材都幾多, 幾足料打而且炒飯唔會炒得太過乾身, 味道適中, 唔錯唔錯😊熱奶茶香港嘅特色飲品, 飲落口感都幾細滑呢度除咗裝修幾靚之外食物味道都唔差架, 值得我考慮下次再過嚟呢度食😁
今日同同事黎到呢度食中午飯, 茶餐廳嘅環境同埋佈置都好古色古香, 令人置身係80年代嘅茶餐廳😆 因為工作關係, 今日比起平時食午飯時間仲有半個鐘距離, 所以暫時未有人流, 一入到去就有位 脆皮雞腿配西炒飯 $68
當然我都唔執輸啦! 😝😝😝
即管試吓你係咩胡盧買咩藥~
呢一點的確值得抵讚! 👏🏻👏🏻👏🏻
西炒飯食材都幾多, 幾足料打而且炒飯唔會炒得太過乾身, 味道適中, 唔錯唔錯😊 熱奶茶
香港嘅特色飲品, 飲落口感都幾細滑