2021-10-10
係九龍城新開既cafe🥰 主要提供甜食同飲品😋 book 左勁耐終於都去到啦❤️ 踏入門口既第一刻, 就已經充滿住復古、懷舊既氣息😍 所有擺設都勁花心思❤️ 美美的😍 勁有質感🥰 超鍾意呀❤️❤️❤️甜點定食 ($80)定食包括玫瑰荔枝海綿蛋糕🌹 柚子味噌撻🍋同埋豆腐泡芙😋 店員好細心咁介紹🥰 同埋提醒我地由最淡味開始食👍🏻海綿蛋糕玫瑰味濃,再加上中間既荔枝果凍,整體好清新🌿 唔算太甜😊味噌撻有驚喜❤️ 撻皮鬆脆,柚子味好特出,再加上小小既味噌味,整體味道好平衡👍🏻 好食😋泡芙重豆腐味, 質感好好😊玄米抹茶飲($60)個人好鍾意依杯飲品🍵 抹茶味甘味特出😋 加埋牛奶香滑🥛 好飲👍🏻焙茶黑芝麻飲 ($60)芝蔴味超特出,而且帶有小小焙茶既炭香味,加上面頭有小小似奶蓋,增加左整體既口感😊味道 🌕🌕🌕🌖🌑環境 🌕🌕🌕🌕🌑服務 🌕🌕🌕🌖🌑抵食度 🌕🌕🌕🌖🌑
甜點定食 ($80)
定食包括玫瑰荔枝海綿蛋糕🌹 柚子味噌撻🍋同埋豆腐泡芙😋
店員好細心咁介紹🥰 同埋提醒我地由最淡味開始食👍🏻
泡芙重豆腐味, 質感好好😊
玄米抹茶飲($60)
焙茶黑芝麻飲 ($60)
味道 🌕🌕🌕🌖🌑
環境 🌕🌕🌕🌕🌑