2009-10-07 68 瀏覽
好多朋友介詔依間餐廳,話好特別,前幾日有人生日就約定黎試下。個日我地三個人7點幾到達,人唔係好多,感覺好靜局,唔係一般樓上餐廳唔嘈,佈置好有田園feel,我地叫左二款中式小菜(三杯雞和沙爹肥牛煲),一款豬扒焗意粉,當日餐湯係木瓜雪耳湯,都幾夠味,不過無選擇,得一種湯。值得讚的食物好夠熱,份量都好夠,味道都好好,當然唔可以同酒店級比啦,以樓上餐廳來說,真係好滿意架啦。七點幾開始有人唱歌,中英文歌都有,都係的經典情歌,唱得好好聽,最緊要係唔會好大聲嘈個隻,如果鐘意聽歌一定會鐘意,唔會有人嘈住,氣氛很好,系出面餐廳無既寧靜,居然系依度搵到,當然對一的鐘意熱鬧既人,依度就唔太岩。一百蚊唔駛一位有歌有食有飲,坐足三個鐘真係幾好,值得推介。不過我相信喜歡和不喜歡這地方的人會有兩極端反應,一係好鐘意一係好唔鋰意
2009-10-01
慶祝紀念