2023-07-21
叫咗兩款嘢食不過都係覺得有改善嘅空間可能坐低已經8點✨日式咖喱漢堡扒飯 CURRY BURGER RICE $115牛肉漢堡扒、温泉蛋配自家製日式咖喱汁、紅蘿蔔、馬鈴薯smashed spanish black angus, onsen egg with homemade japanese curry sauce w. carrot & potato簡單嘅漢堡扒可能煎完擺咗好耐/咬落明顯冇晒肉汁同乾嘅/好在仲有個咖哩汁可以撈下飯大象園推介✨香辣虎蝦長通粉 TIGER SHRIMP PENNE $108香煎虎蝦、長通粉、紅辣椒、蒜頭、辣椒醬、車厘茄,自家製可達芝士、伏特加、火箭菜、蕃茄蓉capsicum, garlic, chili paste, cherry tomatoes, homemade ricotta cheese, vodka, rocket & tomato puree食落口個感覺好似攞咗去微波爐叮番熱咁/蝦係算大隻/不過除咗火箭菜嘅味道突出之外/成個意粉都係冇乜味考慮到餐廳收緊呢個價位同喺musea呢個商場入面無論服務態度同食物質素都尚有可以進步空間都幾同意其他食評所講
不過都係覺得有改善嘅空間
可能坐低已經8點
牛肉漢堡扒、温泉蛋配自家製日式咖喱汁、紅蘿蔔、馬鈴薯
大象園推介
考慮到餐廳收緊呢個價位同喺musea呢個商場入面