(非會員)
2009-07-23
聽人地講話外野手好抵食,於是就同左屋企去食,我地4個人,我地早到左,入到去得我地一台客人,我地食刺身放題,每位$168,刺身每樣叫左D黎食.三文魚都幾新鮮,油甘魚同埋個甜蝦都還可以,但係個青魚就好鬼腥,劍魚就好似食豬肉咁=-='' 池魚他他? 真係池魚黎嫁咩?擺到明係其他魚黎,攪到D味好怪寿司就有咩特別,火炙三文魚幾好味,,,熟食就差到冇人有,雞腎係本人最鐘意食既,但係佢燒到好乾,好冇口感,個牛肉串勁多血水,好似驚冇人知佢岩岩O係雪櫃令出黎燒咁,個之士魚餅就成夠炭咁,好黑又難食.個雞軟骨得D炸粉,好細粒,食唔到有軟骨,果個春卷,出面炸到金黃色,我媽咪咬左啖.入面凍既,同個侍應講啦,佢話唔好意思,叫我媽咪放番落去拎比個師傅睇,再炸過新既比我地,睇住個侍應拎比個話事人,話事人拎入廚房,企O係門口果個師傅BEER過黎, 咩野太度?之後點左個螺肉食,有陣怪味,又叫個侍應, 又係拎比個師傅睇,之後個侍應話唔好意思幫我地換個新既仲有一個凍雞翼,話明係雞翼,黎到既時候係3隻雞腿,入面仲要係紅紅地色,D熟食真係不知所謂,我地都唔敢再點,唯有食刺身算.果陣眼見都係得6.7台客人,如果坐爆,D野
寿司就有咩特別,火炙三文魚幾好味,,,
個牛肉串勁多血水,好似驚冇人知佢岩岩O係雪櫃令出黎燒咁,
個之士魚餅就成夠炭咁,好黑又難食.
個雞軟骨得D炸粉,好細粒,食唔到有軟骨,
D熟食真係不知所謂,我地都唔敢再點,唯有食刺身算.
果陣眼見都係得6.7台客人,如果坐爆,D野食咪仲差?
只得一次,唔敢再去.
2009-07-16