2017-03-13
1903 瀏覽
係IG見到人地食,一睇落餐廳好似好令,而且甜品感覺也很不錯,加上又有意粉等食物,就打算收工去一試。環境:到步後見到餐廳裝修真係好光好白好有公主FEEL,但入到去就開始感到中伏。餐牌一上就有種舊舊的感覺。點餐時要邊樣冇邊樣,咁我黎食乜?😡最後點左兩個意粉餐連餐包+柚子冰紅茶,轉其他飲品要加錢。食物:1.餐包成個餐入面應該餐包最好,熱辣辣又脆又軟唔錯。2.意大利雜菜湯配肥巴馬火腿螺旋連餐包+$8轉熱檸水其實+8$轉熱檸水已經心諗咩料😂碟野黎到真係⋯⋯唔想講野⋯個碟邊都唔抹下🤦🏼♀️塊火腿?唔知想點,見到都唔開胃。個粉都OK,但係普通屋企都煮再既感覺。檸水個杯算係襯返呢度嘅裝修。3.鮮蝦番茄忌廉汁意大利粉連餐包+柚子冰紅茶照舊碟邊唔抹,賣相分冇哂。食落普普通通,蝦方面好似有陣味,唔鮮甜。杯野飲好似飲緊水咁,得果底有柚子味。而且個杯拎上黎既時候仲超多水積,好懷疑係咪唔夠杯用先拎去洗,再拎出黎用。仲有餐具都係有水的😡服務:除左灰色短髮女店員感覺態度好點,其他都好似HEA到爆,比人種好頹既感覺🙁,與餐廳比人既感覺不同。整體而言,差勁,最後同男朋友都食得唔太飽,但又廢時叫甜品再中伏,於是去左第2間餐
環境:
到步後見到餐廳裝修真係好光好白好有公主FEEL,但入到去就開始感到中伏。 餐牌一上就有種舊舊的感覺。 點餐時要邊樣冇邊樣,咁我黎食乜?😡
最後點左兩個意粉餐連餐包+柚子冰紅茶,轉其他飲品要加錢。
食物:
1.餐包
成個餐入面應該餐包最好,熱辣辣又脆又軟唔錯。
2.意大利雜菜湯配肥巴馬火腿螺旋連餐包+$8轉熱檸水
其實+8$轉熱檸水已經心諗咩料😂
3.鮮蝦番茄忌廉汁意大利粉連餐包+柚子冰紅茶
整體而言,差勁,最後同男朋友都食得唔太飽,但又廢時叫甜品再中伏,於是去左第2間餐廳食。
以後真係唔好入啲少人既餐廳食飯☹️。