如題, 食物味道係好嘅, 肉無雪藏味, 沙律菜新鮮, 白飯有飯香軟硬適中, 整體調味不錯, 菜多係健康嘅, 所以接著以下就想詳情講下點解要負評1. 飯量很少只有大約拳頭大小, 肉炸粉有少許厚, 朋友的厚切豬扒好薄下, 唔夠飽, 明白價錢只係60幾但食完一碟都唔飽令人感覺好差, 叫多碟又一定過多, 其實只要加多啲飯就得, 其實白飯都係貴價食材點解唔比足d?? 2. 餐湯只有中湯同餐牌野食唔夾, 而且唔好飲, 令人失望, 建議大家叫番凍飲3. 我坐左張好唔舒服嘅枱, 枱係摺枱嗰種會頂腳, 櫈係間條木櫈, 好硬4. 無服務, 要自己行去落單, 雖然無加一總括來說, 同價位相近嘅食肆比較, 個人認為只有味道屬中上, 其他方面都未如理想.
4. 無服務, 要自己行去落單, 雖然無加一